# GRATIS PROEFPAKKET # - Husse Haaglanden
15352
page,page-id-15352,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

# GRATIS PROEFPAKKET #

Reserveer een ‘DINNERDATE’ voor uw hond!

Wilt u uw hond ook kennis laten maken met alle voordelen van een 100% natuurlijke voeding met een hoog vlees percentage? Dat kan! Reserveer hier een ‘DINNERDATE’ voor uw hond! Zodra ik uw aanvraag heb ontvangen zal ik zo snel mogelijk contact met u opnemen om de afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak bij uw thuis maak ik natuurlijk ook graag kennis met uw hond! Na de korte kennismaking ontvangt u van mij een gratis voedingsadvies, volledig afgestemd op de huidige behoefte van uw hond. Aansluitend ontvangt u van mij een proefpakket waarmee u uw hond de smaaksensatie van Husse kwaliteitsvoeding kunt laten ervaren. Wanneer u nu direct het onderstaande formulier zo volledig mogelijk invult, dan zal ik zsm contact met u opnemen voor de ‘DINNERDATE’* afspraak met uw hond.

Met vriendelijke groet,

Wilfred Heeremans

Uw lokale dierenvoedingsconsulent

* Deze actie geld alleen voor de regio HAAGLANDEN.

 

Naam*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Naam hond*

Leeftijd hond*

Ras hond*

Gewicht hond*

Gevoelige spijsvertering*

Artrose*

Diabetes*

Voorkeur brokgrote*

Voedselallergie*

Aanvullende informatie

* deze velden zijn verplicht.

Reserveer een ‘DINNERDATE’ voor uw kat!

Wilt u uw kat ook kennis laten maken met alle voordelen van een 100% natuurlijke voeding met een hoog vlees/vis percentage? Dat kan! Reserveer hier een ‘DINNERDATE’ voor uw kat! Zodra ik uw aanvraag heb ontvangen zal ik zo snel mogelijk contact met u opnemen om de afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak bij uw thuis maak ik natuurlijk ook graag kennis met uw kat! Na de korte kennismaking ontvangt u van mij een gratis voedingsadvies, volledig afgestemd op de huidige behoefte van uw kat. Aansluitend ontvangt u van mij een proefpakket waarmee u uw kat de smaaksensatie van Husse kwaliteitsvoeding kunt laten ervaren. Wanneer u nu direct het onderstaande formulier zo volledig mogelijk invult, dan zal ik zsm contact met u opnemen voor de ‘DINNERDATE’* afspraak met uw kat.

Met vriendelijke groet,

Wilfred Heeremans

Uw lokale dierenvoedingsconsulent

* Deze actie geld alleen voor de regio HAAGLANDEN.

Naam*

Adres *

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Naam kat*

Leeftijd kat*

Gewicht kat*

Kat is meestal*

Blaasgeruis (gehad)*

Gesteriliseerd*

Voedselallergie*

Aanvullende informatie

* deze velden zijn verplicht.