Over Husse Haaglanden - Husse Haaglanden
15319
page,page-id-15319,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive
 

Over Husse Haaglanden

Beste dierenvrienden,

 

Allereerst heet ik u graag welkom bij Husse Haaglanden!
Mijn naam is Wilfred Heeremans, en met ondersteuning van mijn vrouw en dochter ben ik uw Husse Consulent voor de Regio Haaglanden.

 

Sinds de start van Husse in Nederland groeien wij zeer voorspoedig en hebben wij al vele honden, katten en hun trotse eigenaren met veel plezier en succes kennis laten maken met onze Super Premium dierenvoeding uit Zweden.

 

Het feit dat ik iedere dag dierenliefhebbers ontmoet die zeer bewust met de voeding van hun trouwe vriend bezig zijn, en elke keer weer enthousiast raken over onze producten, maakt het voor mij een groot plezier de weg op te gaan en mensen zoals u te ontmoeten.

 

Graag nodig ik u dan ook uit contact met mij op te nemen indien u meer informatie wilt ontvangen over onze Super Premium voeding.

 

Samen met mijn collega’s in bijna 50 landen over de hele wereld voorziet Husse Dierenvoeding al weer 28 jaar een zeer trouwe groep honden en katten van een heerlijke gezonde maaltijd, met onze door dierenartsen en voedingsdeskundigen ontwikkelde dierenvoeding.

 

Ik kom met alle plezier bij u langs om ook u en uw huisdier(en) de kans te geven om kennis te maken met onze producten, en indien gewenst u een op maat gemaakt voedingsadvies te geven.

 

Aansluitend is het mogelijk om uw huisdier via een passende proefverpakking een smaaktest te laten doen.

 

Graag tot ziens!

 

Vriendelijk groet,

Wilfred Heeremans

 

image1
wilfred2